August 2015

P1060719Half augustus vertrokken Berry van Veen en ondergetekende voor een periode van 4 weken naar Bali om al onze sponsorkinderen weer te ontmoeten. Voor Berry was het zijn eerste bezoek aan Bali, dus hij vond het best spannend. Aangekomen bij Arie en Jeanne in Pancasari gingen wij op zaterdag op bezoek bij de 3 scholen waar we kinderen sponsoren. Daar hebben wij alle kinderen met hun ouders weer ontmoet en dat is altijd een gezellige boel.

Alle scholen hadden onze komst goed voorbereid, dus dat maakte het erg makkelijk. De volgende dag waren we in Lovina, en bezochten daar de scholen in Kalibukbuk en Anturan. Ook hier werden wij weer hartelijk ontvangen door de verschillende onderwijzers die alles voor onze stichting regelen op hun school. Omdat we altijd in Villa Jaya slapen, weten de medewerkers van het hotel dat wij kinderen ondersteunen met sponsors mensen uit Nederland en de VS. Soms ontmoeten we de kinderen en hun ouders ook in het hotel, en dat wekt nogal eens de interesse van toeristen die in Villa Jaya verblijven. Dat leggen we dan natuurlijk met plezier uit, en sommige toeristen hebben dat zoveel belangstelling, dat ze ter plekke besluiten om een kind te gaan ondersteunen. Het leuke is dan natuurlijk dat ze direct “hun” kind en de ouders kunnen bezoeken.

Al met al heeft dit tot gevolg dat we nu ook sponsors hebben in Frankrijk, Duitsland, Italie, en Australie. Op dit moment hebben wij 182 kinderen die gesponsord worden via de stichting.

Veel dank aan allen voor jullie vertrouwen in onze stichting.

Met hartelijke groet,

Tjeerd van Dijk.