Nieuwsbrief voorjaar 2018

Bestuurswisseling april 2018
Met ingang van 1 april (en dat is geen grap), is onze penningmeester Hans Smeelen, gestopt met het bestuurswerk. Wij willen Hans hartelijk danken voor zijn jarenlange inzet voor de Stichting vanaf de oprichting, en zijn heel blij dat Simone het stokje van hem wil overnemen. Welkom Simone!

Jaarlijkse Plantenmarkt zaterdag 12 mei
Op zaterdag 12 mei staan wij al voor de achtste keer met mooie planten en bloemen in Mijdrecht. Evenals vorig jaar, staan we dit keer voor de HEMA op Bozenhoven. Deze plantenverkoop is deels voor het sponsoren van nieuwe kinderen, en deels voor onkosten van de Stichting. Wij willen dat al het sponsorgeld naar de kinderen gaat, en met de opbrengst van deze acties kunnen we onze onkosten dekken. Kom langs en koop een mooie plant of bloemetje voor Moederdag, of voor de eigen tuin of balkon! Wij zoeken ook nog helpende handen. Wij horen graag van u! En zo niet, dan graag tot ziens op zaterdag 12 mei!

RABO bank Sponsor Fietstocht
Op zaterdag 9 juni vindt de Rabo Fietstocht plaats! Er zijn meerdere mooie fietsroutes uitgezet door het Groene Hart, van 12, 30 en 100 km. U mag zelf kiezen welke route u fietst. Met dit initiatief kunnen we onze kas flink spekken. Onze stichting heeft zich aangemeld als deelnemer aan de fietstocht. Bij de inschrijving van de fietstocht vermeldt u dat u fietst voor onze stichting. Aan het eind van de rit levert iedereen zijn stempelkaart, met de benodigde stempels in.

12 kilometer fietsen levert een bedrag op van €7,50, 30 kilometer €15 en 100 kilometer zelfs €35. Wilt u 60 kilometer fietsen? Dat kan ook door tweemaal de route van 30 kilometer te fietsen. U ontvangt dan ook twee maal het bedrag van €15! Rabobank Rijn en Veenstromen stort vervolgens het voor de stichting gefietste bedrag op onze bankrekening.

U kunt starten tussen 9.00 en 14.00 uur bij een van de vijf startpunten: Rabobank hoofdkantoor Woerden, Rabobankkantoor Bodegraven, Rabobankkantoor Mijdrecht, Gasterij Milandhof Zegveld en vanaf het parkeerterrein bij Zwembad de Koet aan de Sportweg in Kockengen.

Het is mogelijk om overal op de uitgepijlde routes te starten. Op de route komt u een aantal stempelposten tegen, maar ook leuke plekjes om te bezoeken of wat lekkers te nuttigen. Fiets gezellig mee en mobiliseer meteen uw gezin, vrienden, buren, opa’s en oma’s. Iedereen is welkom. Gezellig een dagje fietsen -elektrische fietsen zijn toegestaan – en tegelijk geld verdienen voor onze stichting: dat is de Rabo Fietstocht. Het deelnemersnummer van Stichting Scholingsproject Bali is 10.

Voor verdere informatie zie www.rv.rabobank.nl.

Op de foto: de deelnemers voor SPB van vorig jaar, met tweede van links, onze nieuwe penningmeester Simone Winkel!