Zeer succesvol verlopen plantendag!

Zaterdag 12 mei 2018.
In de vroege morgen gingen Frank en Gerrit op weg naar de kwekers om planten op te halen voor onze jaarlijkse plantendag. Net als vorig jaar, stonden we met onze  kraam voor de HEMA. Dank aan hen, voor deze mooie plek en het gebruik mogen maken van hun kraam! Terwijl Frank en Gerrit hun ronde deden waren Tjeerd en Berry bij de Hema om de locatie op te bouwen.

Na het opbouwen van de kraam en het arriveren van de eerste lading planten begon het er dan echt op te lijken en met een heerlijke temperatuur beloofde het een mooie dag te worden. Even later volgden Simone, Irene en Nel ook om het team te versterken. De planten op deze dag zijn geschonken door diverse kwekers uit de regio Mijdrecht, waarvoor heel veel dank!

In de ochtend liep het erg lekker en veel mensen steunden Scholingsproject Bali door het kopen van diverse planten, zoals vaste planten, eenjarige planten en ook kamerplanten. Rond het middaguur werd de animo wat minder, maar met een mooie eindsprint in de middag hebben wij bijna alles kunnen verkopen. Onze dank is groot aan iedereen die heeft bijgedragen aan Scholingsproject Bali!

Wij vonden het weer een zeer gezellige dag en met een opbrengst van € 837,- is het de succesvolste plantendag ooit. Wij hopen u volgend jaar natuurlijk weer terug te zien bij de jaarlijkse plantendag van Scholingsproject Bali, tot dan! 

Bestuur Scholingsproject Bali